SVAHN

Hojhoj!

Sitter här i datasalen på Ölands folkhögskola och har det väldigt lugnt. Inte så ensamt nu längre iaf, tvåorna och Mandie kom tillbaka idag och imorgon kommer Alice. Sen har jag ju haft Mandies fisk, Juvel, att prata med oxå. Oss emellan tror jag inte han gillar mig...han svarar aldrig på tilltal, tittar misstänksamt på maten jag ger honom och vill inte äta sådär överdrivet mycket...dessutom har han en tendens att simma iväg mitt under en konversation. Påminner mig lite om min gamla gymnasielärare, faktiskt.

Någon picknick på alvaret ser det inte ut att bli heller. Det snöade nämligen hela påskhelgen här! Är lite besviken över det faktiskt. Annars har jag haft det rätt bra, förutom att jag saknar min kära klass! Ska bli kul å träffa er på måndag igen! Det går ju himla fort det här lovet. Hinner som vanligt inte med hälften av vad jag hade tänkt göra...och kan dessutom inte bestämma vilka skolor jag ska söka! Ack, vilket dilemma...men det löser sig, sa käringa å stoppa gôbben i salpetersyra...

Nu ska jag inte uppehålla er längre, för jag har faktiskt inget vettigt att skriva och inte så mycket kul att berätta. Förutom att jag fått sommarjobb, weehee! Ska stå i ett café uppe på Frösön och servera våfflor och spela för turisterna som kommer för att titta på vägkyrkan. Ska bli skôj.

Men nu så...

Hej hopp!


Nu är det nära!

Imorgon syns vi!
Och dom som jag inte träffar imorgon, träffar jag på lördag :D
Whiiie!

Lycka till på föreställningen imorgon!

Kram Camilla

Galenskaper!!

Nu när vi är mitt uppe i slutspurten inför "Nästet" så är det ju så lugnt å skönt, nästan lite tråkigt ;)
så vi tänkte dela med oss av lite tips för en mer "crazy" vardag, varsågoda;

image3

Ha det gött!!!


/Alice och Maria J

RSS 2.0