från ett kallt gbg

Hej mina vänner!

Hoppas ni har det bra! sitter i mitt nya rum här på internatet, och i helgen blir vi sambos jag och micha när vi får rummet intill som delar toalett med detta. Det blir en lite minilägenhet, =D och grannar med lydia blir vi också, alla samlade på ett ställe!

Har en liten undring över nyår, vad ni har för planer. Har huset till förfogande då och tänkte att det hade varit mysig med en nyårsreunion i länghem =) men ni kan väl lägga det i alternativhögen och säga vad ni tycker. Vill så gärna träffa er snart igen!

Puss och Kram från eder Jullbull

Hej alla fina människor.

Ja, som allas vår Adam redan har redogjort så har jag befunnit mig i Kalmar en stund hos min älskling. Vi var som sagt och såg Orfeus och det var verkligen kul att se både Myra och Cilla in action igen =) Det var också jättekul att träffa Adam, Karin, Svahn och hennes pojke ;)
Jag är inte längre kvar i Uppsala med anledning att jag och Joel ville göra något annat på samma plats, men så blev dock inte fallet tyvärr.. Ibland måste drömmar förbli drömmar ett tag till innan man kan ge igen på att verkligheten gjort det så jävla svårt för en.
Hursomhaver. Joel åkte till Stockholm i fredes för att göra ett nytt försök att söka jobb och jag är i Skåne för tillfället och skulle kunna döda för att minska avståndet. Riktigt så drastisk ska jag däremot inte behöva vara då jag faktiskt ska förflytta mig till Norrköping och spendera en del av December (förlåt.. december) hos Jaana. Det blir ju nästan pendelavstånd till Sthlm ^^ Så ni får börja prata ihop er om att pallra er dit, det är ju i princip mittpunkten från där alla befinner sig (typ...).
Då några av er faktiskt kommer därifrån och kanske känner folk som jobbar där får ni gärna höra av er om ni har möjlighet att få in mig någonstans, gärna inom servering. Extrapersonal behövs alltid och jag kommer nog hinna bli knäpp innan jul om jag inte får något annat att göra än balett en gång i veckan :p Även om det kändes underbart i mina arma muskler dagen efter första lektionen ^^

Nu ska jag fortsätta pula med julklappar och hemlisa så gott det går. Men först är det Tea time(!) så nu ska jag gå över till att vara social innan téet blir bälevarmt ;) (ursäkta min skånska)

Ha det fint allihopa och glöm inte höra av er!
Många kramar
\mandie


Från årets första julmarknad i Skåne med familjen =)


från den anonyma ;)

ehhh om inte ni listiga människor har listat ut vem som skrev dom "anonyma" inläggen som inte var så anonyma så var det jag, Kakan kakansson. Glömde ju skriva namn ju ehhh.

saknar och tänker på er nästan jämt! Tack igen för en fin helg förra helgen!  Hoppas ni har det mysigt med era papsar idag på fars dag! Pussar till er alla!

Tråkigt och tomt...

...är det i Kalmar nu när helgen är över och alla har åkt hem. Tur att jag har Myra, Cilla & Kalle kvar!
Vi hade en jättemysig liten helg trots att vi blev få. Maria&Patrik, Kakan, Mandie&Joel och Soffan&Agneta (från året innan oss) dök upp iallafall och vi hade det himskans trevligt med fikor, föreställning, fest, middag, ostbricka, barhäng osv.
Bland highlightsen finns bla. en tvåtimmars fikadejt med Anna-the-one-and-only-Kellander Brewitz.
Kakan&jag träffade Marco&dokumentär-Tobbe på en fest i lördags, skitul! Men Tobbe "träffade" vi inte direkt, han var en smula packad&klar...

Nu är det vardag igen på teatern och jag vallar mina ungjävlar hit och dit och ut och in... Det är runt 6000 elever som ska se föreställningen och jag ska försöka hålla ordning på alla... Än så länge går det ganska bra, jag har blivit van efter att ha varit klasspappa på Öland ett helt år... :oD

När jag var hemma i Norrköping träffade jag Jaana på stan och vi snackade länge. Vi pratade om att det vore jättekul om vi kunde samlas där och se Jaanas föreställning som hon jobbar med. Ni kan bo hos mej. Eller Karin, eller Micha, eller Jaana, eller Anton.... ;o)
Hon spelar ju bara fram till nyår så hör av er om det finns intresse så styr vi ihop något.
Det är tråkigt att fixa och trixa för att få ihop en träff när det inte är så många som kommer så nästa gång vi ska ha en gathering blir jag gärna bjuden istället för att vara arrangör...

Massa puss på er från ett grått och regnigt Kalmar!
/Knapiz himself

RSS 2.0