Jullis

Jag saknar Nästet! Jag vill se nu!


glöm inte att man kan kommentera inlägg, längst ner på dom. det är ju roligt, då vet vi ju att vi läser =)

webbtips

Minns ni vårt celibritet-besök i början av maj? :)
om inte kolla in;

http://www.vansterpartiet.se och Lasses bildblogg

och bläddra neråt


sommarsaknadpuss30gradersmålandflyttsnartsaknaigenlängtaölandtillbakatack

Hej Godingar! Va kul att ni börjat blogga så flitigt, gläder mej enormt!
Sitter i ett varmt och soligt småland, har precis börjat landa här, hann ju knappt komma hem föräns jag åkte först till Bjärnum och sen till Hbg, där jag stannade 2 dar -så gött å va tillbaka!
Har ordnat jobb på ett äldreboende nu som ligger på cykelavstånd från min gamla lya. Flyttar tillbaka till min 22-kvadratare igen på måndag och börjar jobba 4 dar efter vi kommer hem från USA. Så snart är det ett berest vikarierande vårdbiträde som bloggar ;)

Satt å titta på bilder från våra coola 10 månader, och precis när jag loggat in på bloggen och kolla på Jullans bilder så satt jag på Jack Johnssons senaste skiva "Sleep through the Static" (MUSIKTIPS!!!!) som inleder med en låt som heter "All at once" -blev lite snyftigt där faktiskt. Men men sen kom en lite mer uppåt låt som tur väl e :)

Hoppas ni mår bra där hemma, tänker på er varje dag! Tack för alla fina bilder ni tagit och delat med er av, gör ju faktiskt allt lite lättre att man har en del minnen att titta på :)

Fortsätt/Påbörja Bloggandet!

Puss&Kram
Alicen

En liten hälsning från Hedvig

Hej min kära klass, eller före detta klass då om man ska vara noga.

Har kommit på mig själv flera gånger med att säga att jag går på Ölands folkhögskola till folk jag träffat sen jag kom hem men det gör man ju faktiskt inte längre. =)

Jag är hemma i Filipstad och har de två senaste dagarna tvättat 6 maskiner tvätt. Packa upp, och packa ner igen. På söndag går flytten till Oslo, och jag ska på anställningsintervju till ett heltidsjobb på restaurant Pascall på måndag. Det ska bli riktigt kul att komma dit. Ska bli kul att träffa Kakan igen också.

Jag känner en enorm samhörighet med er, och jag har kommit på en bra tanke som jag vill dela med mig utav:

Varje gång du känner att du saknar klasskamraterna och att du skulle vilja göra något för dem: Sjung,spela,dansa, skriv musik eller liknande. Vi gör varann en tjänst genom att fortsätta med det vi alla älskar. Det var så vi träffades och det är vår största genemsamma länk. Känner du dig deppig eller ensam? Sjung, och gör det för klassen!!!!

Jag är glad att livet är fantastiskt, att det finns eldsjälar till människor och att jag fick ta del av Ölands musikteaterskola 07/08 med er!

Godnatt / Edwertz

Bild från December (glömde att vi ej nämer December vid namn)
image19

*vinkar från söder*

Hei alla vackra människor.

Jag sitter i soffan hemma hos föräldrarna, kollar igenom lite bilder och känner mig allmänt ensam. Den här dagen är en verklig 'down' för min del då ingen sysselsättning tycks muntra upp.. Dock ändå så lyckades jag dra lite på smilbanden när jag fick se bl a Martini, Steve och Rebecka igen.
Jag tänker på er alla från och till i väntan på att ni ska dyka upp någonstans igen och få en varm kram. Jag letar fortfarande sommarjobb, har kommit ett steg närmare något på High Chaparral och pratar ihärdigt telefonen varm nästan like säljande som Tomas ;) Som Alice så fint påpekade häromdan när vi var på Bjärnum och såg en snutt ur deras föreställning. "Vi har blivit lite Tomasifierade.." Så sant som det är sagt. Man ser saker och ting på ett helt annat sätt nu än man gjorde tidigare och jag kan bara tacka för all motivation både han och alla ni andra har gett mig under året som faktiskt håller mig vid liv just nu.
Kvällen har förmodligen inte så mycket att erbjuda så om någon läser det här och har lust att slå en pling eller skriva en rad på msn, be my guest! Du är mer än välkommen. Imorgon tror jag att jag packar en väska och beger mig till en kompis i stan i några dagar för lite omväxling och distans till föräldrarhemmet. Men som sagt, jag är i princip alltid online ;p
Jag hoppas att se så många som möjligt av er på midsommar! Jag kommer iaf befinna mig i Småland vid den tiden för att sedan bege mig till Varberg och göra min sista audition med mina sista audition-krafter.

Ha en underbar kväll allihopa.
Älskar er!
\mandie

det känns tomt på nåt vis

Julia här. Jag sa; då sätter vi punkt för det här året. Men Svahn kontrade med att det är ju bara ett kommatecken. Det lät bra. Vår Ölandsmening tar inte slut här utan fortsätter fast på andra håll, och skulle den ta slut någon gång så skulle den sluta med dubbla utropstecken och en jätteglad smiley!! =D

Men det kommer bli tomt utan er. Har packat upp alla mina saker nu, eller mycket av det får sova i en låda till hösten när den ska flyttas igen, så har det varit nu dom senaste åren. Mitt liv i en resväska fortsätter, Men jag trivs ganska bra med det!

Hade mina två första körlektioner idag! Lite nervöst, inte van att köra bmw. Men det gick ändå ganska bra tycker jag. Första lektionen var det "-gör så tjejen", sen var det "-bra damen!" :)

Här kommer lite minnen från den sista veckan. ( klicka på bilderna så blir dom större =P )


Ljuvliga tider! Det skulle va trevligt att få upp den fina listan på citat som svahn och fnutt hade snickrat ihop, och alla andra listor som gjorts under året =)

Sen så har ju jag en egen blogg också, som den nörd jag är, vingali.blogg.se, välkommen att hälsa på!

Stor Puss från lilla mig!

saaaaaknaaa!

Hej fina ni!
Idag var jag, nyponsaft och mandie på Bjärnum, måste säga att det var otroligt kul!
fick en helt annan bild av skolan än förra året, både på gott och ont. Men en lyckad sökningsdag iaf. Om 1 vecka kommer resultatet.

Nu sitter jag hemma, aptrött, har packat upp mina grejer hemma igen efter 4 år borta -hur konstigt som helst!
Och jag saknar er, redan, så in i bövelens mycket!
Vill bara tillbaka till vårt vackra kollektiva hem och vår kära MUTE-familj!!

Hoppas ni alla har komit på plats där hemma och tack för alla fina, sentimentala "jag lämnar öland nu"-sms :)

puss och kram

/aliceimage5image6

Hej klassen

Jag vill bara skriva några rader för att visa att jag i fortsättningen kommer att använda den här sidan. Jag tycker att det är ett jättebra initiativ. Nu har vi precis haft projektredovisning och man har en sån där härlig känsla i kroppen som bara musikteaterklassen kan framkalla. älskar er allihop... var och ett på sitt sätt.

nu blir de party i Lidberg

//Maria E även kallad Edwertz

Lilla Jullan

Tycker det är lite dålig uppslutning här på nätet. Det får bli ändring på det sen!

Sitter här och tänker på hur mycket jag kommer sakna er allihopa! Mycketmycket! Tack för att ni stöttar och peppar i alla lägen, och låter mig vara den jag är...=) blöt PUSS på er!

Och tänk vad vi har det underbart här på soliga somriga öland, och tänk att vi har två sköna veckor kvar, de ska bli dom bästa!!

love

RSS 2.0