Jullan är sentimental

Jag ville bara säga att jag saknar er apmycket!! Jag saknar er alla, vårt mysrum, våra salar, underbara ön öland!!! Var precis inne på hemsidan och tittade på bilder från de nya eleverna...saknar er ännu mer då, känns konstigt att det är deras hem nu...

hoppas ni får det fint i kalmar ni som åker dit! Jag är i norrköping då och ska bli introducerad i familjen Käll, =S   =D


EN FET BAMSEKRAM TILL MINA ÄLKLINGAR!!

hej mina vänner!

Hälsningar från den blåsiga södern.
Vill börja med å tacka er för senast, så kul å ha er alla här och tack för en lyckad födelsedagsfest!!!
Ska lägga ut receptet på mammas röra inom snar framtid -lovar! :)

Jag har hoppat av högskolan, som jag sa redan när ni va här så kändes det inte helt rätt och nu har jag bestämt mej för att komma ut på arbetsmarknaden istället. Har haft jobb nu 1 månad som trafikräknare på tågen (Skånetrafiken gör marknadsundersökning så jag åker tåg i skåne och räknar på- och avstiganden på dom olika stationerna) rätt simpelt men lönsamt jobb.

Sen vill jag önska er alla en riktigt fin helg i Kalmar, jag kommer tyvärr inte dyka upp, min ekonomiska situation tillåter mig inte det, dels pga ovanstående plus att jag och Niklas för ett tag sen bokade resa till Berlin den 4 November så känner att pengarna inte räcker till. Hoppas ni inte hater mig för det, känner mej så dumm iom att ni va så många som kom så länga väga för min fest men som sagt hoppas ni förstår och vet att jag saknar er massor och längtar efter nästa tillfälle när vi ses!!!

Ni är underbara och jag tänker på er!
Ta hand om er!
Puss och Kram

AllanSprallanBrallan

Ps. Vi har skaffat katt, här har ni vår 3-månaders-bebis Vilse som älskar att sitta i handfatet och titta när det droppar Ds.


Vinden vänder...

Hej hela min underbara familj!!
Jag återvänder till bloggen nu efter ett skamligt långt uppehåll som jag skyller på datorproblem och glömska. underbart att det faktiskt funkar med bloggen, att vi håller varande uppdaterade om vad som händer i våra liv=D. som ni kanske vet befinner jag min i göteborg och går föreberedande på PAS samtidigt som jag pluggar engelska på distans på Mittuniversitetet för att få lite cash :P. Göteborg är en underbar stad och det är så skönt att ha wendelsarna nära, men....men....men.....jag börjat vackla i min tro om att jag är på rätt ställe. Jag älskar engelskan och har fått blodad tand nu, och Pas är nog inte riktigt min mall.... så jag funderar stark på att flytta ner till lund till min mamma (ja hon bor där nu och ja vi har kvar huset i borensberg där håkan fortfarande bor fast de inte har separerat utan pendlar så mycket som möjligt till varandra.... och ja dom är galna fråga inte:P) och ta över hennes lägenhet när hon hittar en större. För första gången på kanske 7 år är min familj samlad inom en radie på 30 min med tåg.... det är inte dåligt, så det är väldigt lockande. så vem vet jag kanske dyker upp i Lund inom en snar framtid :D:D
Tänkte att jag skulle tillhandahålla en liten update=)
Det var underbart att träffa er som kunde i HBG, och jag ser fram emot nästa gång vi träffas!! (dock kan jag inte helgen 31 okt för min syster fyller år)
Jag tänkte att jag också skulle försöka organisera en get together till min födelsedag och eftersom jag minns vilka jag pratar med tänkte jag vara ute i löjligt god tid:P SÅ håll slutet av mars (kanske helgen 28) öppet för då är ni bjudna till mitt 20-års kalas i Borensberg =D=D hehe nu har jag sagt det en gång iaf=)
Men ha det underbart alla ni fantastiska människor. SAKNAR ER!!!!!
Ta hand om er!
Puss och massa Kramar!
/Jönsson

Älsklingar!

Tack för Helsingborg, efter den helgen kom jag ur en liten depp jag haft ett par veckor och det var enbart er förtjänst!

Vi bestämde ju en träff i Kalmar/Öland den 29/11 men jag tänkte bara inbjuda er till att komma en gång innan dess...

Det är nämligen så att fredagen den 31/10 kommer Maria (Svahn) och kollar på "Orfeus" (tillsammans med sin kille:oD ) och jag tycker v-e-r-k-l-i-g-e-n att ni ska pallra er hit då också!
18.00 börjar föreställningen den dagen så ni kanske inte behöver ta ledigt hela dagen från era skolor, jobb osv (plus att de e höstlov!).
Boende fixar vi på nått sätt, Kalles&min säng är stor...
Det är den enda dagen vi spelar kvällsföreställning på en fredag, annars är det bara torsdagar.

Hör av er snart om ni är sugna på att komma, biljettförsäljningen går rätt bra nämligen...!

Puss på er!
/Adampadam

RSS 2.0