förresten...

vem är det som skriver halva inlägg som hamnar i utkastmappen? hmm....

tänker på er...

Jag va inne på ölands hemsida precis, tittade på massa bilder från de nya MuTe:arna, kastade lite avundsjuka blickar för att dom är inne på vårt revir...läste förresten att dom ska sätta upp Lysistrate the musical i mars, och då är det reunion för hela slanten som gäller, helgen den 12-14 mars!! BOKA IN DET! Sen klickade jag på länken tidigare elever 07/08  och fick se era underbara ansikten och fick nästan en tår i ögat, saknar er jättemycket! Saknar öland och skolan som plats också, tänk vilken oas vi levde i i ett år, isolerade med varann på både gott och ont, mest gott, inget ont som har nåt bra med sig =)  gud, ja saknar...nu innan vi gick på jullov på wendelsberg så hade vi lite mys med teatereleverna och då sjöng vi ölänningar tänd ett ljus, och jag då tänkte jag på er! fick minne av december och vill minnas det som nåt fint, det som blev så bra, trots allt slit!

Hoppas ni får en fin jul! Bamsekramar från Julia



ps. kan ju avsluta med att säga att jag har tagit mitt körkort nu =) och att jag och micha är sambos på intenatet och att lydia bara bor två dörrar bort, helt lovely helt enkelt! ds.

God Jul!

God jul
önskar
 tomtefar och tomtemor
och tomtenissen


=)

Adam, pepparkakor och bra jazzzzzz

Hejsan gummor och gubbar!!! :) 

Hoppas allt är bra med er där borta!!! Här är det bra, ganska kallt och det har regnat mycket, men det har varit ganska torrt här, så vi behövde regnet. 

Har precis kommit hem till San Francisco från skolan i Los Angeles. Nu har vi lov i fem veckor!! Det är lite för långt, tycker jag....är för kort för att skaffa jobb, men tillräkligt långt för att bli lite uttråkad och lite tjock med julmaten :) Men nu får jag ha tid till att vara med familjen och gamla kompisar. Just nu har vi pepparkakor i ugnen och i Söndags bakade vi lussebullar. Mums!

Jag pratade precis med Adam och det gjorde mig jätte glad!!! Det var lite kort, men underbart att få höra lite om vad som har hänt sen vi sågs sist...i augusti!!!! Det var för länge sen!!! Ni borde skaffa Skype också, och då kan vi prata utan att betala nånting! Woohoo! Just nu har jag mycket tid att prata, också, för att jag är på lov...Mitt Skypenamn är kristinenowlain on ni vill hitta mig.

Igår kväll var jag på en väldigt bra jazz konsert här i närheten. Det var helt otroligt!!!! Om ni vill höra nån som spelar en sjusträngad gitarr som är både gitarr och bas som en liten jävel får ni lyssna på Charlie Hunter. Helt otroligt!!!! Det är så skönt att gå ut och lyssna på bra musik med goda kompisar, en gammal vänn som jag känner sen fem år tillbaka och en ny från skolan. 

Jag har fortfarande inte valt vilken inriktning jag ska välja att plugga, men det blir kanske sång eller nånting som heter Critical Theories and Social Justice. Det handlar om hur samhället skapar olika sätt att tänka på och kategorisera folk, typ kön. Men jag är också väldigt intresserad av etnomusikologi (heter det så?), att studera hur musiken influerar samhället och hur samhället influerar musiken. Så mycket att välja på!!!! 

Men nu är det sent och jag ska sova...men puss och kram till er allihopa. Saknar er särskilt mycket nu under jultiden!!!!!!!

Larpokimontiropeviterpi!!
/Kristine








Herodes han svingade sin gångare fram.............

Hej på er forna heltidsluccare..

Sitter just nu på mitt rum i vår lya här i Oslo nyss hemkommen från en familjehelg i Stockholm.
Lyssnar på "vaka med oss julenatt" som vi desperat repade in i Lidbergssalen för lite drygt ett år sedan.
Låten är med på skivan "jul i folkton" med Sofia Karlsson, Sofia Sandén, Ale Möller, Louise Hoffsten m fl.
En mysig julskiva som jag verkligen kan rekommendera till alla. :)

På Luciadagen tänkte jag tillbaka en del på ölandstiden.. Tänkte på vårt radioluccande, på Glitter, på "decemberstressen", och på er. Jag tänkte på tända ljus och tekvällar, tänkte på hur mycket jag grät över Niclas för ett år sedan och hur det satt typ 8 personer i mitt rum en kväll och tröstade. Klart att det var omöjligt att vara ledsen och deppa!!

Jag ska avslöja att jag hann med ytterligare en grej i Sthlm. Var på audition för Viva flying entertainment team på Mallorca. Tror att jag vill göra det! Audition kändes bra men jag räknar inte med att komma med. Konkurrensen är mycket hård. Får beskedet andra veckan i januari så då medelar jag er också. :)

Hade fint i vintermörkret mina vänner, och tänd ljus det är bästa medicinen mot vinterdepp. Lovar!!

jag känner mig vissen, ljus är bästa medicinen......
jag har blivit blek, ljus är bästa medicinen.....
jag, känner mig ledsen, ljus är bästa medicinen...
sårbar och vek, ljus är bästa medicinen...
vad vill du ha? ljus med doft av choklad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och glöm inte att den stora och riktiga återträffen blir ju i Mars när vi åker och ser de nya elevernas föreställning, tar över mysrummet som hämnd och tar en titt vilka som bor i våra rum. Då hoppas jag på att få se alla era trynen igen. hahahaha!

Maria*


Lysande maskar och sjötunga

Sitter och ser på Nobelbanketten och fick en fantastisk idé för "December 2.0";

Skulle vilja ge Blondinbella Nobelpriset i Litteratur, Ekonomi och Fred.
Hennes blogg är ju trots allt den mest lästa-, och hon den mesta googlade i Sverige -de ska hon väl ha eloge för?!
Hennes framgång har gjort att hon har som mål att vara ekonomiskt oberoende när hon är 20, det är väl värt ett ekonomipris?!
Sen får man ju inte glömma att hon är med i reklamen för Faddergalan - fredsinsats eller vad?!
:) :) :)

Jag hoppas ni inte drunknar i julstök, julmarknader, ljusstöpning och allt ni har för er i dessa juletider
Ni finns i tankarna allihop ska ni veta!
Men....
-Grattis Jullan till körkortet!
-Adam! Narnia-fest, avis jag blir, verkade ju vara en riktig höjdareskiva!


Idag har jag bakat mina första egna lussebullar, helt från scratch och dom blev lööövli (lite stolt faktiskt)

Ta hand om er och jag hoppas vi ses snart (Jönssons födelsedag får faktiskt bli en re-union!!!) och hörs ännu tidigare!

RSS 2.0