Jullis

Asså det är liksom väldigt nära nu !

"- Jedno pivo prosím"

Hoppas ni får det kul på finfesten ikväll!!

Puss

check out our new website

www.myspace.com/musikteaterskola

kolla, Tomas har fixat en myspace! Snart finns även musik från Nästet där -kul!

Nu är det bara några dagar kvar tills vi åker...whoppi!!


Jullan från ett regnigt Länghem

En vecka, sen är vi på väg!! =) Kom på att man måste växla pengar också, till tjeckiska koruna. 1sek = 2,56 czk. asså jag blir lite förvirrad, men det blir ju till att dela alla priser med 2,56 eller hur? Så man får alltså 1000czk för 390kr.....=D

Jo Camilla, alla i A-huset har fått flytta ut, nåra till sjuan och till norra flygeln. Ingen annan ville flytta över åkern, än jag och Alice då, ,så nu får du komma och hälsa på oss i vårt nya hus =) Och förresten så borde alla komma dit och hälsa på, har varit lite dåligt med det :P

Ses imorrn lovers!!!

från Nästet-veckan

image4

7 veckor kvar

Idag är en solig dag här i Skogsby, vi överlevde 1a april med endast ett lur (vad jag vet) Maria Svahn lurade upp Lydia (och några till) på kören att sjunga "Ja må han leva" till Jocke (han fyllde inte år).

Just nu är det full aktivitet med projektarbeterna och samarbetet med skrivarskolan - både går bra (bestämmer jag :]) imorgon har vi uppspel av sketcherna och dom första åker iväg på skolsökningar -Lycka till i Umeå Maria och Maria!

Snart åker vi också till Prag -JAAA!!! Ska bli grymt kul, hoppas verkligen vädret blir så bra som det brukar vara där nere vid den här tiden på året.

Jullan och jag har flyttat ner till Rangatan 20, blev utkastade pga av renovering och delar nu på en RIKTIG lägenhet med både balkong och trädgård (wihii vilka gardenparties, balkongfrukostar och mysiga stunder vi ska ha som sambos :])

So long!

/alice

RSS 2.0