Rigmor, the musical

jag satt och kollade gamla minnen och var bara tvungen att lägga upp den här. Har ni någonsin sett en så underbart skrämmande blick??  saknar er alla!  massor med kärlek  /jöns
Har ni någonsin sett en sån underbart skrämmande blick??
Saknar er alla!!
Massor med kärlek
/Jöns

Hälsning från Camilla och Jullan

I helgen har Camilla varit här i Länghem och hälsat på =) Vi har tittat på Lasse Berghagen på torget, himla skön snubbe, sen har vi druckit öl och ätit kaka. I fredags var vi i götet och shoppade en massa och tog en snabbfika med Kristine och sa hej till Johanna och hennes syster. Mycket trevligt. Kanske blir göteborg för Camilla framöver.

Nu ska vi åka in till tåget och Camilla ska åka hem, =(

Stor KRAM från oss båda två!


Mini reunion i Oslo!

Nästa helg kommer (åtminstone) en fjärdedel av vår kära gamla klass ha återträff i Oslo!!!
Jag och Lydia har köpt biljetter till den 3:e juli och om det är nån som är sugen på att hänga med tycker jag ni ska höra av er!
Det ska bli skitkul att få se hur Korre&Kakan har det borta i guttlandet och Oslos nattliv lär bli osäkert med Lydia&mej bakom varje hörn... ;o)

Just nu är jag i Hälsingland och hälsar på lilla mamsen. Var i Bollnäs idag och höll utkik efter Cilla.
Imorrn ska jag och Myra på visfestival här i Ljusdal, ska bli skojigt värre.
När jag åker hem funderar jag på att ta vägen förbi antingen Frösön&Svahnen eller annars Stöde&Nadia.
Får se vem som först hör av sej och övertygar mej...!

Mamma har skaffat en fantastisk liten sak till hund som jag håller på att bekanta mej med.
"Engla" heter hon och hade jag inte pojkvän skulle jag nog konvertera för att bli ihop med henne...så jävla söt hund!

Nu har jag ett liv att sköta, så hare gött och gör inget som inte pappa Adam skulle gjort... ;o)
Adjööö!

med risk för att jag blir tjatig här...

Hoppas ni hade en trevlig midsommarafton var ni nu än befann er. Jag lämnade öland dan innan, dumt nog. Mamma och pappa hade det såå varmt och skönt. Det kändes lite konstigt att åka med bussen över ölandsbron och inte kliva av i skogsby, inte få träffa nån av er. Men ni fanns där på ön, i vinden =)

Det händer ju att man kopplar upp sig på msn nån gång och då hade det ju varit roligt om man kunde prata med nån av er kanske, så adda [email protected] =)

Hälsningar från apan i djurparken!


Borås djurpark är ju ett fenomenalt bra semestermål!

regniga hälsningar från the sunshine state

Hej hopp alla söta ni!
Man tror ju att saknade till Öland, Folkis och framförallt ER ska dyna bort lite i taget, men ack nej.
Okej jag har de väldans gött; 4 dagar i NYC med bl.a. 2 Broadway-föreställningar och nu en vecka på stranden (om de nu slutar regna vill säga), billiga shopping och innan dess var jag uppe hos Niklas och blev bortskämd :)
Men jag saknar er ändå och hoppas ni mår bra där ni är. Vill hemskt gärna träffa så många så möjligt av er snart igen, ser dock inte så ljust ut me tanke på att mitt schema är knäppt och jag inte är ledig mer än 1 dag lite då-och-då i princip.
Så Adam och Maria- se till å ordna den där återträffen snart! :D
Ser fram emot å komma upp till Wendelsberg i höst också :)
Kul å se lite nya skribenter här också, kors i taket LYDIA! :P

Varma kramar till er alla, skriver igen när jag kommer hem och då vill jag se att fler av er skrivit!

hälsningar från jöns

Hej alla mina älsklingar!!!
just nu sitter jg i soffan hemma hos pappa i rydebäck där jag bor över sommaren, och väntar på att matchen mellan frankrike - italien och holland - rumänien ska börja. det blir en lagom dos fotboll om kvällarna när man bor med pappa=D problemet är bara att man inte lyckas gå och lägga sig i tid :P
Annars sysselsätter jag mig med att jobba i receptionen på pappas vårdcentral=D jätteroligt och för det mesta spännande=D

I juli är jag dock ledig hela månaden, och jag tänkte att jag kanske skulle försöka åka runt lite smått och träffa folk=D=D så om ni har några bra förslag på något bra tillfälle att komma till just dig! (tänk reklamröst:P) så hör av er för bövelen! t.ex är jag ganska spänd på om krillan och adam och lydia och swann har några spelningar=D eller om någon annan kokar ihop något för den delen!

I helgen ska jag åka till kalmar och öland och fira midsommar! åker upp tillsammans med edvard myyyys och det ska bli en hejdundrans rolig fest. hoppas jag ser fler av er där!

Jag har äntligen bestämt mig för vad jag ska göra i höst! Jag kommer flytta till göteborg med två goa grabbar som roomies!=D (inte så svårt val eftersom jag inte kom in på bjärnum ^^) och ska försöka läsa engelska på distans samtidigt som förberedande till PAS så jag får lite cash=D. Så kom gärna till götet i höst!!!!

Så nu har jag väl babblat lagom mycket för den här gången=D
Vi ses alla härliga, underbara, fantastiska vänner!!!!
ha det bra som fisk nu! för det ska jag ha:D

tjingeling
och pussar och kramar får ni med!här har ni en liten hälsning från rydebäck. det här är ungefär utsikten från vår övervåning ^^. vinka till danmark nu=D

Eddie: Ni är Stars

Hej mina vänner!! Fy fan vad jag saknar er just nu. Sitter och lyssnar på min låt från Les Miserables, ni kanske kommer ihåg den. Stars heter den iaf och det e precis vad ni är.

Här hemma har allt varit bra, jag fick inget jobb så jag är hemma och arbetar lite. Vedklyvning är ganska så vanlig arbetsuppgift, skittråkigt men samtidigt skönt att få vara helt i fred. Jag har varit i Göteborg någr gånger och hälsat på Kristine, hon mår bra och distansen verkar inte vara några problem för oss som läget är nu :D

Jag är bara glad över allting just nu, låten är inte riktigt slut än så alla minnen bara strömmar till mig.
Saknar er jättemkt och lev väl:D
Puss!!!

öö..Lydia..

hej........
jag blir lite nervös va...när jag inte förstår mig på sånna här hightecha saker som att skapa inlägg och absolut inte fattar jag hur man ska ge kommentarer fast jag gärna vill. nån gång i livet ska jag lära mig det också...

Iaf. Jag kom hem, en förvirrad sate var jag. ledsen som fan när man körde genom färjestaden och tänkte på alla gånger vi åkt tillsammans i minibussarna på någon utfärd, till växjö eller kalmar eller sjungningar eller vad som. då började jag böla..Sen var jag hemma två veckor, träffade fining-läget är ostadigt-, träffade massa kompisar, provjobbade lite på boendet för hjärnskadade som jag ska jobba på i juli.

För en vecka sen åkte jag, mamma, kusiner, syster, moster mfl till franska rivièran och bodde i en filmstjärna från 30-talets gamla hus, det var hur fint som helst, låg nära stad och strand. En dag tog jag och min syster oss till Nice och gick på Matissemuseum och knatade omkring i de gamla gränderna. Det var hur fint som helst. Dit kanske jag kommer tillbaka redan i höst med jullan och Micha. Det blir Wendelsberg och det ska bli jättekul och bra. Vi hoppas att många hälsar på oss där=) på wendels alltså.

Jag vill jättegärna hälsa på korre o kakan i oslo i sommar om det går, typ 5-7juli däromkring skulle passa mig.. jag ringer dig om det adam.

fan vad mkt skit jag skriver men jag saknar er alla väldigt mycket. Ni är verkligen mina fina vänner, familj, jag känner att jag kan ringa er vad det än är. söta ni.

Jag sitter just nu på min mors jobb eftersom min kära kärnfamilj inte har något internet hemma, för vi förlorar på att ha bredband för 200kr/mån  eftersom ingen använder det. Ja, skratta ni. gör det! själv får jag cykla en halvmil för att komma in på nätet sååå kul så!

Imorgon åker jag till Hamre i dalarna och stannar där till 6/7 typ och där är så mycket skog så satellitinternetet når inte dit, ifall ni vill nå mig är det bara att ringa eller messa och svarar jag inte så är jag dum i huvudet eller har inga pengar.. pusssi skruttt

En dag ska ni få citat-listan också. Måste disskutera med piff...jag kan också berätta att jag har framkallat 358bilder från öland och köpt album för totalt 1238kr och nu ska ni sättas in i albumen och bli förevigade där hos mig moiiihaaaaa.

desssutom är det ett jävla skit väder här i sverige, kom hem igår i flippflopp och här bara spöregnar det och åskar så jag måste sätta mig under bordet och äta köttbullar.l
ha det gott!/er fnutt förevigt buhu

och jag är själv en vilsen fågel...

En fantastisk insats av Adam och Kristine igår! Var jättekul att vara där. Även Eddie, Johanna, Krsitina och Evelina var där =) vi tänkte på er andra och ni skulle varit där...!

här kommer lilla jullan

Ja vänner, hur går det för er därute i sommaren? värmen försvann igår, jag fryser...

arbetet på djurparken är ganska lååångt i entrén eftersom det inte ramlar in så mkt folk just nu, men jag ska väl få känna av stressen tids nog. är lite roande att bara sitta och lyssna på comradion och höra vad som försigår i parken. att nån vill ha maskar till sina djur. stängslet i hjorthagen är sönder. att elefantungen springer ut och leker. nån har tappat bort sin plånbok. nån vill ha hjälp av motorsågsmannen...(!?)

men imorrn blir det en tripp till göteborg för att lyssna på adam och kikki, ska bli väldans kul! ger er en rapport sen om hur dom skötte sig, men det kan ju inte bli annat än bra med er två duktiga människor!!

Borde inte Nästet-dvd dimpa ner i brevlådan snart?

Pusspusspusspuss

Hälsning från en Hälsing

Hjälp vad sentimental jag blev av att läsa alla inlägg, har inte gjort det senaste månaden...! Ni är ju för underbara allihop. Har verkligen svårt att förstå att vi inte kommer att ses snart igen, det känns ju så nära när man läser era ord och ser era rara små nunor på bilderna.

Själv är jag nyligen hemkommen till Hälsingland igen. Om det finns nån som lyckats missa det så kan jag ju berätta att Eddie och jag var och såg Phantom of the Opera i London! Helt fantastiskt, säger jag bara. Vi var garanterat de bäst klädda på teatern också, kan inte förstå att man inte tar tillfället i akt och klär upp sig lite. En del var där i jeans och polotröja, får man göra så mot Fantomen?!?! Har svårt att beskriva känslan när man sitter där i mörkret i salongen och ledmotivet går igång och en stor kristallkrona hissas upp högt över oss. Vår kära Annas lilla strykning över underarmen är en fis i rymden vid jämförelse. För att inte tala om "Music of the night"...eller "Wishing you were somehow here again", som var Christines klart bästa insats under kvällen. Och när Christine lämnar Phantom i slutet och han sjunger "You alone can make my song take flight...it's over now the music of the night". Inte ett öga torrt. Det var så bra som vi hoppades på och jag är jättenöjd med resan. Var trevligt med en liten visit i London, och vi hann faktiskt med att se en del ändå. Tänkte försöka lägga upp några bilder, men jag fattar inte hur man gör, så det blir inget av med det. Kanske en annan gång. =)

Sen hälsade vi på Kristine hos hennes morföräldrar i Göteborg, vilket verkligen var jättejättetrevligt. De är så söta och trevliga och man kände sig verkligen välkommen där. Vi hade en lugn helg, tittade lite på "Planet Earth" (som för övrigt är helt otroligt bra och måste ses för de som inte gjort det) och på lördagen åkte vi in till Göteborg och tillbringade dagen i solen i en park. Sen vinkade vi av Eddie och gick bort till saluhallen, köpte lite delikatesser och åkte bort till Slottsskogen och hade picknick, jättemysigt! Vi gick en sväng och tittade på djuren oxå, och blev vittnen till hur en stackars and nästan blev ihjälpickad av de andra. Jättehemskt. Vi tänkte på "hackkyckling"-scenen i Nästet.

Menmen...jag skulle kunna jalla på här hela natten, men det kanske är bäst att sluta. Ha det bäst alla fina människor. Saknar er som f-n!



/Svahn

Kära medpsykopater!

Hallå där! Det är Rebecka som talar... 
Har äntligen kommit hem till Norrköping, sitter i min lägenhet och gläds över att jag fortfarande kan sno grannens trådlösa internet (dom har inte sagt nått på två år och har dessutom jävligt gott om pengar så va faan...).
Åkte från Öland igår, tog en fika med Joel i Kalmar och har hunnit jobba i 24 timmar redan (åkt till Gävle, sovit på ett skitmysigt hotell och käkat frukost i två timmar...och fått betalt för det!!!).
Ikväll har jag träffat Kakan och några kompisar härifrån. Kul att få säja hejdå innan hon drar. Hör av er om det är nån som är sugen på att hälsa på Marre&Kakan i sommar. Jag&Brallan ska förhoppningsvis dit.

Allt är inte klart med Byteatern än om hur det ska bli med betalning osv i höst men Joel har lovat att jag får bo i deras husvagn iallafall, så boendet är ju fixat... ;o)

Nu är det sommarlov som gäller för min del, imorrn ska brorsan och jag åka och bada, i veckan ska jag nog åka till vårat lantställe och resten av juni ska jag åka och hälsa på mina vänner runtom i landet.

Jag hoppas verkligen få träffa några av er i sommar iallafall, hör av er när ni får lust så kommer jag (åker ju ganska billigt med SJ..)

Nu är det sleepingtime för mej (efter en lång dag och fyra öl...) men jag ska försöka vara någorlunda duktig på att skriva här framöver, även när separationsångesten har lagt sej.

Puss på er alla och ha den bästa av somrar!
/Adamski



RSS 2.0