Hälsning från en hälsing

Hej alla fina mänskor!
Få inte en chock nu, men det är faktiskt Svahn som skriver (efter viss guidning av Adam..). =)
Hoppas ni alla har haft det underbart i sommarvärmen! Blir nästan lite avundsjuk när jag hör om er lyckade midsommarafton...ringde runt fem-snåret och då var det redan full fart. =)

Själv har jag vikarierat härhemma i hälsingland som kantor, har haft väldigt roligt och alla har varit så snälla. Tillsammans med Patrik har jag haft tre konserter i kyrkorna också, väldigt skoj!

Det var kort om min sommar...nu till saken.
Jag fyller 25 i år. Det kan inte undvikas. Inte förnekas. Det kommer obevekligen att ske. Jag blir en "Grand old lady" som en viss herr Knapasjö kanske skulle uttryckt det. Två av mina vänner (de som jag var på Irland med) fyller oxå 25 inom loppet av en vecka. Så vi tänkte att "varför inte ha ett litet trevligt 75-årskalajs?". Ber om ursäkt för att jag är så sent ute med inbjudan (jag erkänner, hade jag haft facebook hade ni fått den tidigare) men ni är alla väldigt väldigt varmt välkomna hit till Ilsbo den 14 augusti!!!
Vi hade tänkt dra igång med lite lekar runt 17:00 och sedan grilla vid kl. 19:00. Man tar med sig eget kött och dricka (och ett strålande humör förstås, men det behöver man oftast inte påminna er om ;)) och resten fixar vi. Presenter är förbjudet! Skulle vara underbart att ha er här, men jag vet att det är kort om tid och har full förståelse om ni redan har saker inplanerade. Hör av er till mig om ni vill komma eller undrar över något så får ni mer detaljer. Skulle behöva veta senast den 8 augusti, så vi kan planera lite.

Ha det bäst så länge och fortsätt njuta av återstoden av sommaren!
Massor av kramar!
/Svahnis

RSS 2.0