Brallan bloggar...

nu börjar jag få lite blogg-abstinens, dags för ett inlägg! :)

Jag mår underbart;
halva jobbtiden avklarad -men jag trivs kanon!
har komit in på malmö högskola och programmet "Human rights"- känns skumt men kul och skönt å veta va man ska göra till hösten
Kärleken spirar vidare och snart blir vi sambos :) -men de berättar jag mer om för er jag träffar på lördag, ni andra som är nyfikna får ringa ;P
Jag tänker på er varje dag och saknar er massor, men det är en skön känsla som som bor hos mej om att ni finns där jämt ändå :)
Ser mycket fram emot å träffa er på lördag och er andra en annan gång :D
Ta hand om er gullegrisar!

Ps. Tack för Falkenberg föressten ;) Ds.

Och jag sa ja....

Först och främst har jag legat hela natten och funderat på vad i helvete det är för replikväkling som slutar med "och jag sa ja." hjälp mig för jag blir tokig!

Heeej!!! Lydia här. Jag sitter på mitt jobb, jobbar med hjärnskadade som boendeassistent men det är rätt slappt. Kom precis hem från Fining har varit och hälsat på -som vän, världens bästa vän- och jag har solat o badat i finnmarken. Ikväll blir det en tur till sthlm och EuroPride ska festa loss har jag tänkt..
     Tyvärr jobbar jag så jag kan varken dyka upp till kristine eller adam *ledsenledsen* men för mina jobbpengar ska jag och mitt ga gäng ge oss iväg till barcelona en tur innan skolan börjar.
    
Vad roligt det är att så många har kontakt! Det var helt fantastiskt i oslo, vi var kulturella, såg operahuset, gick på munchmuseét, vandrade omkring på oslos gator och torg, åkte o nästan-badade med båt men när vi kom fram blev det spöregn så vi fick åka hem igen, grillning i en stor fin park med skulpturer, åt smaskiga 85kronors kakor på MARIAS restaurang.., var ute, jag blev dock trampad på min tå av två stora män på krogen som bråkade så jag fick gå på kryckor en vecka efter hahaha

Sen går ryktena har jag förstått men för alla er som missat det: JAG HAR TRÄFFAT PATTI SMITH- TAGIT HENNE I HANDEN OCH FOTOGRAFERAT OSS IHOP ni förstår kanske att det typ var den lyckligaste dagen i mitt liv och jag var helt skakis och sa något töntigt på nån sorts engelska jag knappt själv förstod typ bella-stammningen att jag tyckte hon var bra. Det var iaf fantastiskt och sedan träffade jag myra med syster o kompis i kungsträdgården och sedan tog vi oss tillsammans till skeppsholmen och såg patti smith rocka loss hon är ju så bra!!! och tomas o agneta träffade vi också, de är så fina!

saknar att se er varje dag! längtar till återträffen!!!(som f ö tomas nästan glömt att han lovat ha hos sig men jag påminde honom!-haha allt är som det brukar) 

är jättepepp inför hösten, funderar på att börja dansa bugg inne i göteborg. nu ska jag sluta och lösa korsord eller nåt istället..wihoo vilket ansträngande arbete jag har(mina föräldrar tycker det är hemskt för jag kommer aldrig lära mig vuxenlivet-att laga mat, ha ett riktigt jobb etc.-jag är ju i och för sig inte heller jätteförtjust i att ha för lite att göra som ni vet,men jag börjar lära mig..läsa böcker,lösa sudoko, skriva berättelser är vad jag gör...)  ha det bäst maassssa kramar från mig!!!!!!!!!! /inga lydia ella sjöberg

Vink!

Sitter på jobbet här i djurparken och surfar lite =) har en och en halv timme kvar denna varma lördageftermiddag. Om en vecka ska jag få träffa er, så många som möjligt hoppas jag!!  Längtar mycket!

Har ett litet förslag jag, om det är nån som är sugen på att gå på liseberg på söndan, nu när vi ändå är i götet =) Hade ju varit trevligt!

Puss från Jullis

Jag kommer!!

Detta är egentligen till Kristine. Lite onödigt att skriva på bloggen egentligen men strunt samma. Har fixat ledigt nu så att även jag kan komma helgen den andra. Vore kul att se så många som möjligt från klassen där och det antar jag att man kommer göra också. Tack för inbjudan!! det ska bli superkul!!!

hoppas alla har det bra. det har jag. sitter och myser framför datorn helt själv och tittar ut genom fönstret över en fin stad by night.

kram kram //korris

Tjofaderittan i sommarsvetten!

Jävlar vad varmt det är idag! Ont om sjöar i Norrköpings innerstad men jag funderar nästan på att slänga mej i ån...

Hoppas ni har det riktigt tokbra var ni nu befinner er.
 
Jag hade en grejt helt i Göteborg/Falkenberg/Bua (Krillans lantställe) och det var jättekul att spela, även om vi stack ut lite bland banden och kanske inte gjorde vårt bästa-bästa. Men kul hade vi och VILKA SUPPORTRAR VI HADE!!!
Tack Eddie, Brallan, Kakan och Krillans morföräldrar, ni var paraplyet i ösregnet, såattsäja...

Något som är mindre roligt är att jag har träffat Kristine för sista gången på mycket länge (jag kan tyvärr inte komma på festen den 2:e) men nu pratar vi om nått annat för annars börjar jag gråta.

Fest! Bra samtalsämne. Den 9:e augusti ska jag försöka anordna årets upplaga av hemma-hos-Adam-sommar-festen, som börjar bli tradition i mina bekatskapskretsar. Inget är spikat än men om nån av er kommer förbi Nkpg, fixar jag naturligtvis en fest... ;o)


Om 10 dagar flyttar jag till Kalmar igen och börjar med "Orfeus". Det ska bli skitkul. Dels att få träffa Myra&Cilla, dom på teatern, hälsa på dom nya små glinen på skolan, Kalle (...!) och få jobba "på riktigt" med en föreställning. Plus att jag fått jobb på SJ i Kalmar!  Öresundstågen&KustTillKusttågen kommer aldrig mera gå i tid... :oD

Gå och ta er ett dopp i nån pöl nu, jag ska dränka mina sorger i en öl på balkongen.

KRAAAM!

Dags för inlägg igen..

Oj så flitig jag är... he he... Vill bara tacka för en underbar helg Kristine, Adam, Eddie och Alice!!! Ni är helt fantastiska!!! Är så glad att vi ses snart igen!!!  Bara två veckor.

Livet rullar på i Oslo. Har börjat på ett nytt jobb nu i måndags. Mataffär. Helt ok. I alla fall under så kort tid. I helgen kommer mamma och pappa Fahlgren ska bli riktigt skojsigt!!! Har lagt ut lite bilder från helgen på facan som ni kan roa er med ;)

Löv ju all!!! Ses snart många håååårda kramar från er alldeles egna kaka.

Fan vad kul att nästet är på g. Skev ett långt brev till tompa när jag skickade pengarna. Kul!! Vill liksom berätta lite vad man gör. Är ju så van vid det. Kul micha att du har fixar facebook!! Så du är med i branschen så att säga ;) ha det som man säger på norsk puss puss

tankar från Oslo..

Godkväll på er,
Ligger i Linnéas rum och slappar lite efter en helg med mycket jobb. Karin kom precis in genom dörren och har precis berättat för oss om hennes GBG helg. Den veckar ha varit mkt mysig :)

återträff kalmar/öland mitten av september? ja!!
jag och adam ska ta tag i det nu..
vi ska kolla med tomas först innan vi säger nått datum, men håll september
kos dere // marris korris


det blir den 2a!

hej igen!

det passar oss alla tre på motgången 307 att ha de på lördag den 2a augusti. så jag hoppas att ni kan komma, och sprid ordet!

puss och kram till er allihopa!
/kristine

FEST I GÖTET!!!!

hej mina älsklingar!

eddie och jag pratade precis om hur mycket vi saknar öland, och mest av allt hur mycket vi saknar alla er. så mycket!!! ni sitter så nära hjärtat, och det är så skönt att ha er där. 

jag ska åka tillbaka till hemlandet på den 4e augusti, och innan dess vill jag träffa så många av er som möjligt. det betyder att jag ska ha utflyttningsfest!!! det blir antingen tisdagen den 29e juli eller fredagen den 1a augusti. ni får skriva och säga vilken datum är bäst för er, om ni kan komma.  det luyar åt fredagen. ni får sova här, ta bara med er sovgrejer och tänk på att vi kommer få sova ganska så mysigt, men det är bara trevligt!!! ni får gärna ta med er lite mat till er själva, också, om ni vill. vi kan förfesta här, och sen gå ut, eller så kan vi vara här hela kvällen. ni får höra av er!!!
WOOOHOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

allt är bra här, trivs väldigt bra med jobbet på ålderdomshemmet. jag älskar gamlingar nu. det är konstigt för att förr hade jag nästan svårt för dom äldre, men nu tycker jag att alla gammla är så himmla söta!!! men jag jobbar väldigt mycket och har konstiga tider, så det är lite svårt att ha ett liv och att träffa johanna och terje. men vi har kul ändå.

adam och jag ska spela på falkenbergs jazzfestival på lördag den 19e, och ni är välkommna dit! det är en tävling (publiken röstar), och den som vinner får 5000 tandborstar! (erm, jag menar kronor!) wowza. det kommer bli kul. 

och förresten, jag sjöng på den där svensktoppen nästa grejen i kalmar på den 3e, och kom vidare! (det är tre som tävlar varje vecka i tio veckor, och den som går vidare varje vecka går till kalmar finalen på den 9e augusti. shhhh dom vet inte än att jag inte kommer vara i sverige då....) men om ni vill lyssna på en radio intervju eller låten (california) får ni gå in på SR.SE (http://www.sr.se/cgi-bin/kalmar/program/index.asp?ProgramID=3100)!

hoppas ni har det bra, och jag tänker på er! 

PUSS OCH KRAM TILL ER ALLIHOPA!!!!!!!!!!

KRISTINE



Eddie: Linköping, here I come

Lars Winnerbäck sa en gång "Allt som händer i Linköping är en upprepning av en viktig händelse som redan har hänt någon annanstans."

Jag har gott om tid för att ta reda på om detta stämmer, närmare bestämt 5 år! Jag är antagen till Linköpings univeristet
o där ska jag bli affärsjurist!! :D "Fan, man blir ju asglad ju"

Jag saknar er allihopa och hoppas ni mår bra. Vi syns i Linköping:D
Puss!!!!!!!!!


hej hopp gummisnopp

Hej mina vackra kamrater. Tänkte att det var dags för även en kaka att skriva lite. Ursäkta försenigen. Blir så glad av att läsa från er. Glad att denna fina blogg existerar. Ska verkligen försöka att fortsätta skriva....

Som många vet har korris, jag och linnea bosatt oss i oslo. Trivs som fisken. Är lite sjuk nu bara och väntar på bättre krafter. Är även ensam hemma för Linnea och Maria är i deras kära hemstad för tillfället. Får se om även jag pallrar mig till norrköping i helgen får se. Vill bara säga ett stort TACK! till mina underbaringar Lydia och Adam för en fantastiskt helg förra helgen. Sååå mysigt var det. Är ofantligt glad att ni finns. Kommer leva på minnena ett tag nu. Borde träffa fler utav er!!!

Som sagt, tänker på er så det knakar som jag brukar säga. Ska försöka lägga upp lite bilder så får vi se hur det går. Puss puss puss puss till mina sköna!!!

RSS 2.0